Hae lainaa VarmaLaina.fi palvelusta

Pikalainat

Tällä sivulla näet kaikki paikat joista saat pikalainaa heti tilillesi.

Pikavippi on nopea apu yllättävään rahan tarpeeseen, nopeimmillaan saat lainaa tilillesi 10 minuutissa.

Voit tutustua tarkemmin jokaiseen lainapalveluun klikkaamalla lainantarjoajan logoa.

Voit myös rajata haku antamalla hakemasi lainasumman, sekä oman ikäsi.

Lisää pikavippejä löydät palvelusta: UudetPikavipit.net – Pikavippi & DigiPaper.fi – Pikavippi


 

CashBuddy

CashBuddy on uusi ja pikalainapalvelu Suomessa ja se on saanut todella loistavan vastaanoton! CashBuddy myöntää lainaa heti 1000 – 3000 euroa ja antaa lainoilleen 1 – 5 vuoden maksuajan. Lainasummat ovat hieman suuremmat kuin perinteisissä pikavipeissä, mutta palvelun nopeus on silti täysin yhtä nopeaa. Kuluiltaan ja koroiltaan CashBuddy on erittäin vertailukelpoinen. Myös lainan maksuaika on saanut laajalti kiitosta, sillä pitkä maksuaika takaa aina pienemmän maksuerän kuukaudessa. CashBuddyn ikäraja on 20 vuotta ja sen lainaa voi hakea netistä milloin vain. Jos sinulla on tarvetta 1000 – 3000 euron lainalle, kannattaa sinun pyytää lainatarjous myös CashByddy.fi lainapalvelusta. Lainatarjouksen pyytäminen on maksutonta, eikä se sido sinua mihinkään. Tässä vielä esimerkki CashBuddy lainasta: Lainaa 2000 euroa, korko 19,9 %, takaisinmaksuaika 3 vuotta, kuukausierä 90 euroa. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko on vain 40,65 %.


 

Ferratumferratum

Ferratum myöntää nopeaa pikalainaa kaikille uusille asiakkailleen. Pikavippi on siis tarjolla vain asiakkaille, jotka eivät ole ennestään Ferratumin asiakkaita. Hyvä puoli tässä on kuitenkin se, että nämä uudet asiakkaat saavat ensimmäisen kuukauden lyhennysvapaata eli saat ensimmäiselle laskulle maksuaikaa jopa 60 päivää! Vanhat asiakkaat voivat myös hakea lainaa Ferratumilta, helle myönnettävä lainatuote on 2000 euron jatkuva luottotili josta voi tehdä nostoja oman harkinnan mukaan, juuri silloin kun itse haluaa. Jos siis tarvitset pientä lainaa heti, et ole vielä Ferratumin asiakas ja haluat saada kulutonta pikalainaa, on Ferratum sinulle erinomainen valinta.


 

Vivus.fivivus

Vivus.fi myöntää nopeaa pikalainaa myös ilman korkoja. Vivus.fi palvelusta voi hakea pikalainaa 10 – 2010 euroa, vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Uudet asiakkaat voivat hakea vain 10 – 400 euron lainan. Uusille asiakkaille lainan määrä on hieman pienempi, mutta toisaalta, he saavat sen täysin ilman mitään kuluja ja korkoja. Vivus.fi palvelua kannattaakin siis käyttää jos haluaa säästää selvä rahaa lainan koroissa ja kuluissa. Vivus.fi palvelun ikäraja on 20 vuotta, lainatuote on pikalaina ja sen saa tililleen noin 10 minuutissa. Hyödynnä Vivus.fi palvelun koroton pikalaina ja hae pikalainaa jo tänään!


 

Risicumrisicum-pieni

Risicum on yksi Suomen vanhimmista lainapalveluista. Risicumin lainatuotteet ovat varsin monipuoliset, lainatuotteista löytyykin aina oikea vaihtoehto erilaisiin lainantarpeisiin. Lainaa voi hakea 50 – 2050 euroa jatkuvana luottona tai 500 – 1000 euroa edullisena kertaluottona. Palvelun ikäraja on 20 vuotta ja lainaa saa ilman vakuuksia ja takaajia. Risicum on myös erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto, jos haet esimerkiksi pikalainaa 500 euroa, maksat sitä takaisin 12 kuukauden maksuajalla vain 51,38 € kuukaudessa. Pyydä maksuton lainatarjous Risicumilta vaikka heti, saat lainapäätöksen välittömästi hakemuksen jättämisen jälkeen.


 

Euroloaneuroloan

Euroloan myöntää nopeaa pikalainaa, kulutusluottoa ja jatkuvia luottotilejä. Kun tarvitset lainaa heti, voit hakea Euroloanilta nopeaa pikalainaa. Pikalainaa saa nopeasti käyttöön, jatkossa voit hakea pikalainan sijaan myös edullisempaa kulutusluottoa tai luottotiliä. Euroloanin pikalainahakemus on erittäin riisuttu malli perinteisestä lainahakemuksesta, tämä johtuu siitä että he ovat halunneet tehdä pikalainahakemuksesta mahdollisimman nopean täyttää ja lähettää. Myöhemmin voit täydentää tietojasi Euroloanin omilla sivuillasi, näin ollen voit saada jatkossa myös pikalainaa edullisempaa lainaa heti kun sitä tarvitset. Euroloanin lainapalvelussa et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Lainapäätöksen saat heti ja rahat ovat hetkessä tililläsi. Jos haet käyttöösi Euroloanin jatkuvan luottotilin, voit nostaa lainaa tilille 24/7.


 

Credit24.ficredit24

Credit24 lainapalvelusta löytyy ehkä Suomen edullisimmat pikalainat. Pikalainaa voi hakea 50 – 3000 euroa ilman mitään vakuuksia tai takaajia. Credit24 palvelun ikäraja on 19 vuotta ja sen lainatuotteet kestävät tiukankin vertailun. Credit24 palvelun pikalainat on lajiteltu kuuteen eri kokoiseen luottotiliin, joista pienin on vain 250 euroa ja suurin jopa 3000 euroa. Voit hakea nyt itsellesi soveltuvan luoton ilmaisella hakemuksella, luotosta ei kerry mitään kuluja ennen kuin olet nostanut siitä rahaa käyttöösi. Credit24 antaa nyt uusille asiakkailleen ensimmäisen lainan ilman mitään nostokuluja! Voit siis hakea tarpeisiisi soveltuvan luoton vaikka tänään ja nostaa siitä rahaa vasta sitten kun sitä tarvitset.


 

Lainastolainasto

Lainasto myöntää jatkuvan luoton lisäksi myös erittäin kilpailukykyisiä pikavippejä. Lainaston pikavippi on 100 – 400 euroa ja sen maksuaika on todella reilu, peräti 12 kuukautta. Näin pitkä maksuaika antaa jokaiselle pikalainan hakijalle enemmän kuin reilusti aikaa hoitaa taloutensa siihen kuntoon, että takaisin maksaminen onnistuu ilman mitään ongelmia. Pikavipin ikäraja on 18 vuotta, eikä siihen vaadita ostettua tai mitään muutakaan takausta. Jos tarvitset suuremman pikalainan kuin tuo 400 euroa, voit hakea käyttöösi myös jatkuvan tililuoton jossa on 2000 euron käyttöraja. Tililuotossa maksat kuluja ja korkoja vain siitä raha summasta jonka olet nostanut käyttöösi.


 

Pikavippi.fipikavippi

Pikavippi.fi palvelu ei varmaan ole kenellekään kovin vieras pikalainaa myöntävä palvelu. Lakimuutoksen jälkeen Pikavippi.fi palvelun lainatuotteet muuttuivat erittäin paljon. Aikaisemmat lyhyet maksuajat ja korkeat korot ovat muuttuneet markkinoiden pisimpiin maksuaikoihin ja erittäin kilpailukykyisiin korkoihin. Nyt Pikavippi.fi myöntää pikalainaa 100, 200 ja 300 euroa, maksuaika on jopa puoli vuotta eli 184 päivää. Jos haluat, voit maksaa pikalainaa takaisin myös nopeammin, näin tekemällä säästät lainan koroissa. Pikavippi.fi pikalainojen todelliset vuosikorot ovat alle 50 %, ja kaikki toimii hienosti uuden pikalainoja koskevan laina mukaisesti. Ikäraja Pikavippi.fi pikalainoille on vain 18 vuotta. Jos tarvitset pientä lainaa heti, voit hakea sinulle sopivaa pikalainaa heti Pikavippi.fi palvelusta.


 

Mistä saan lisää tärkeää tietoa pikalainoista?

Sivustolta www.lainaaheti247.fi löydät lisää hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa kaikista netissä lainaa myöntävistä lainapalveluista. Löydät samalta sivustolta myös erittäin kattavan lainavertailun, jonka avulla löydät edullisen lainan helpommin. Sivustoa www.lainaaheti247.fi päivitetään useita kertoja viikossa, voit siis olla varma että löydät sieltä aina kaikki ajankohtaisimmat ja parhaat lainatarjoukset. Sivustolla esitellään vain lainapalveluita jotka toimivat Suomen lakien mukaisesti, ja jotka eivät vaadi lainalleen ostettua tai mitään muutakaan takausta, josta kertyisi yllättäviä kuluja lainanhakijalle.