Lainalaskuri.fi

lainalaskuri.fi

Lainalaskuri.fi apuna sopivan lainan löytämisessä

Lainalaskuri.fi on uusi kotimainen palvelu, jossa lasket helpolla laskurilla itsellesi sopivan suuruisen lainan. Laskurilla hakija näkee nopeasti arvion siitä, millaiset korot ja kulut lainalle kertyy eri lainasummilla ja maksuajoilla.

Heidän avulla hakija voi myös heti halutessaan kilpailuttaa haluamansa lainasumman aina 60.000 euroon saakka. Riittää kun täyttää yhden hakemuksen, jonka jälkeen Lainalaskuri.fi hoitaa lainan kilpailuttamisen 30:llä tämän hetken suosituimmalla pankilla ja lainantarjoajalla.

Lainan hakija saa nopeasti useita lainatarjouksia, joita vertailemalla hän löytää helposti halvimman lainan omaan tarpeeseensa.

 

Lainalaskuri.fi perustiedot:

 • Ikäraja on vain 18 vuotta.
 • Lainaa voi hakea 100 – 60.000 euroa.
 • Maksuaikaa 1-20 vuotta.
 • Lainalaskurin avulla hakija voi nopeasti laskea arvion lainan koroista ja kuluista.
 • Palvelun avulla suunnittelet sopivan lainaratkaisun ja kilpailutat lainasi.
 • Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa 30 pankkia ja muuta luotonantajaa.
 • Lainan saamiseksi ei vaadita vakuuksia tai takaajia.

 


Hae lainaa tästä


 

Mitä hyötyä Lainalaskuri.fi palvelusta on?

Lainalaskuri.fi auttaa lainan hakemista suunnittelevia henkilöitä, jotka:

 • Haluavat suunnitella tarkkaan lainasumman ja maksuajan, sekä saada arvion lainan kokonaiskustannuksista
 • Tietävät haluamansa lainasumman, mutta haluavat laskea miten maksuaika vaikuttaa lainan kuukausierään ja kustannuksiin
 • Haluavat kilpailuttaa lainansa mahdollisimman monella lainantarjoajalla, mutta eivät halua kuluttaa siihen paljoa aikaa
 • Etsivät kotimaista, selkeää ja luotettavaa lainankilpailutuspalvelua

Lainalaskuri.fi palvelussa on kaikki mitä tarvitset oikean lainan löytämiseksi. Saat laskurilla ensin suunniteltua nopeasti, millaista lainaa sinun kannattaa hakea ja millaisella maksuajalla.

Kun tiedät haluamasi lainasumman ja maksuajan, voit siirtyä suoraan kilpailuttamaan lainasi. Täytät vain yhden hakemuksen, jolla tavoitat palvelun kautta jopa 30 pankkia ja luotonantajaa.

Lue myös Ylen juttu laskurista.

 

Kuinka suurta lainaa voin saada?

Lainalaskuri.fi kilpailuttaa lainat 100 eurosta aina 60.000 euroon saakka. Suuremmissa lainoissa kuitenkin muutamat eri asiat vaikuttavat siihen, kuinka ison lainan hakija voi saada.

Kukin lainantarjoaja tekee aina oman luottoriskiarvion hakijan antamien tietojen perusteella. Hakijan taloudellinen tilanne siis vaikuttaa eniten siihen, kuinka suurta lainaa hänelle voidaan myöntää.

Hyvä maksukyky parantaa mahdollisuuksia saada lainaa. Eli mitä suuremmat tulot ja pienemmät menot, sekä mitä vähemmän hakijalla on aiempia lainoja, sitä suurempaa lainaa hän voi saada.

Maksukykyä voi parantaa myös sillä, että lainaa hakee yhteishakijan kanssa. Yhteishakija voi olla esimerkiksi aviopuoliso.

Kun hakijoita on kaksi, on heidän yhteinen maksukyky huomattavasti parempi ja lainan saanti helpottuu. Kun laina haetaan yhteishakijan kanssa, on molemmat hakijat yhtälailla vastuussa lainan takaisinmaksusta.

 

Kuinka pitkä lainan maksuaika on?

Voit valita Lainalaskuri.fi:n kautta haettuihin lainoihin maksuajaksi 1-20 vuotta. Maksuaikaa muuttamalla saat muutettua lainasi kuukausierää.

Voit laskea sopivan maksuajan helposti Lainalaskuri.fi palvelussa olevalla laskurilla. 

Valitse aina sellainen kuukausierä, että sinulla ei tule ongelmia sen takaisinmaksamisessa. Turhan pitkää maksuaikaa ei kannata myöskää valita, sillä silloin lainalle ehtii kertymään enemmän korkoja ja kuluja.

Lainaa voi kuitenkin maksaa koska tahansa takaisin nopeammin, mikäli taloudellinen tilanne antaa periksi. Ylimääräiset maksut lyhentävät lainaa aina sen loppupäästä, eli ne eivät siirrä tulevia kuukausieriä.

 

Pitääkö lainalle olla vakuudet?

Ei tarvitse. Kaikki Lainalaskuri.fi:n kautta kilpailutetut lainat ovat vakuudettomia, eikä niihin vaadita takaajia.

Vakuudettomat lainat ovat nostaneet suosiota, sillä on monia lainaa tarvitsevia henkilöitä, joilla ei ole yksinkertaisesti kertynyt mitään vakuudeksi kelpaavaa omaisuutta.

Tällöin netistä haettava vakuudeton laina on yksi helpommista vaihtoehdoista. Niiden käsittelyajat ovat myös erittäin nopeita ja laina onkin mahdollista saada tilille jopa saman päivän aikana.

Emme kuitenkaan koskaan suosittele hakemaan lainaa ilman tarkkaa harkitsemista ja lainojen kattavaa vertailua.

 


Hae lainaa tästä


 

Yhteystiedot

Lainalaskuri.fi

PL 13

63301 Alavus

Sähköposti: asiakaspalvelu@lainalaskuri.fi