Hae lainaa VarmaLaina.fi palvelusta

Kulutusluotot

Tällä sivulla näet kaikki paikat, joista saat kulutusluoton heti tilillesi

Kulutusluotot ovat suurempia hankintoja varten, nyt voit saada kulutusluoton tilillesi noin 15 minuutissa.

Voit tutustua tarkemmin jokaiseen lainapalveluun klikkaamalla lainantarjoajan logoa tai “Hae” kuvaketta.

Voit myös karsia pois sopimattomat lainapalvelut, asettamalla hakemasi lainan määrän ja oman ikäsi!

Lisää kulutusluottoja löydät myös palvelusta: LeijonaLaina.fi – Kulutusluotto

 


OstosrahaOstosraha.fi | Lainaa heti 400 - 5000 €

Ostosraha on yksi sivustomme katsotuimmista lainapalveluista. Ostosrahan lainatuote on kertaluontoinen kulutusluotto joka myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia. Ostosrahan ikäraja on 20 vuotta ja lainasummat ovat 400 – 10.000 euroa. Maksuaika on 12 – 72 kuukautta mutta kulutusluoton voi maksaa aikaisemminkin ilman mitään lisäkuluja. Ostosrahan kulutusluotto on koroiltaan ja ominaisuuksiltaan erittäin kilpailukykyinen, voit esimerkiksi pitää 1 – 3 lyhennysvapaata kuukautta lainan takaisinmaksun aikana. Vaikka Ostosrahan lainatuote onkin kulutusluotto, on heidän tointansa erittäin nopeaa, lainan voikin saada tililleen jopa alle 15 minuutissa. Koska kulutusluottojen maksuajat voivat olla jopa 72 kuukautta, tarkoittaa se aina sopivan pientä kuukausierää. Nyt voit halutessasi korottaa myös jo olemassa olevaa lainaasi aina 10.000 euroon saakka. Jos tarvitset kilpailukykyistä lainaa heti, pyydä maksuton lainatarjous Ostosrahalta. Saat lainapäätöksen ja lainatarjouksen välittömästi.

 


Lendo

Lainaa heti 500 - 40.000 euroa. - Lendo

Lendo on vihdoin rantautunut Suomen lainamarkkinoille! Lendon kautta lainan hakeminen on helppoa ja vaivatonta. Lendo ei itse myönnä lainaa asiakkailleen, vaan kilpailuttaa saamansa lainatarjouspyynnöt usealla eri pankilla. Lendon kautta saatkin todella edullista ja nopeaa pankkilainaa. Lainaa voi hakea 500 – 50.000 euroa, maksuaika on valintasi mukaan 1 – 15 vuotta. Jos siis olet aikeissa hakea hieman suurempaa kulutusluottoa, kannattaa sinun pyytää tarjous myös Lendon suositusta lainanvälityspalvelusta. Lendon palvelu on sinulle lainanhakijana aina 100 % ilmainen. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen saamiisi lainatarjouksiin, voit jättää ne hyväksymättä ja etsiä itse paremman vaihtoehdon.


 

Etua.fi

Etua.fi | Lainaa heti 2000 - 40.000 €

Etua.fi palvelusta saat kulutusluoton nopeasti ja helposti. Jos mielessäsi on suurempi kulutusluotto, voit hakea sitä todella helposti Etua.fi palvelun kautta. Etua.fi ei itse myönnä lainoja, vaan he etsivät ja kilpailuttavat omille asiakkailleen sopivan lainatuotteen. Etua.fi kulutusluotto onkin aina edullinen, sillä se on kilpailutettu aina noin kymmenellä eri lainapalvelulla. Etua.fi palvelun ikäraja on 20 vuotta ja luottoa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia. Hae sinäkin kulutusluotto edullisemmin Etua.fi palvelusta, saat valmiiksi kilpailutettua luottoa helposti ja palvelun käyttö on sinulle täysin maksutonta.


Euroloan

Euroloan.fi | Lainaa heti 100 - 5000 €

Euroloanin lainatuotteet ovat pikalaina, luottotili ja kulutusluotto. Monipuoliset lainatuotteet ovat tehneet Euroloanista tunnetun ja luotettavan lainapalvelun. Euroloanin kulutusluotto on 100 – 10.000 euroa ja sitä haetaan heidän verkkosivuilta löytyvällä ilmaisella lainahakemuksella. Euroloanin kulutusluotto on erittäin nopeaa lainaa ja sitä voi saada tililleen helposti jopa saman päivän aikana kun hakemus on jätetty. Euroloanin ikäraja on 20 vuotta jaa lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia. Voit myös hakea lainaa nyt ja ottaa sen käyttöösi vasta sitten kun tarvitset. Lainatarjouksen pyytäminen on helppoa ja nopeaa.


Bigbank

Bigbank.fi | Lainaa heti 2000 - 20.000 €

Bigbank on erittäin tunnettu pankki monessa maassa. Heidän lainatuote on kertaluontoinen kulutusluotto, jota voi hakea netistä ilman vakuuksia tai takaajia. Jos haet lainaa yksin, voit hakea sitä 2000 – 10.000 euroa, maksuaika on valittavissa väliltä 6 – 72 kuukautta. Jos haet lainaa yhdessä esimerkiksi oman puolisosi kanssa, voitte hakea sitä 2000 – 20.000 euroa, maksuajaksi voitte valita 6 – 120 kuukautta. Bigbank kulutusluotto myönnetään aina ilman vakuuksia ja takaajia. Bigbank lainat on merkittävästi edullisempia kuin useimmat muut lainat netissä. Palvelun ikäraja on 22 vuotta ja lainanhakijalta vaaditaan säännöllisiä tuloja ja puhtaita luottotietoja. Nyt Bigbank antaa kaikkiin lainoihin 60 päivän tyytyväisyystakuun, käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos et ole täysin tyytyväinen saamaasi lainaan, voit palauttaa sen takaisin veloituksetta 60 päivän sisällä sen nostamisesta.


Fixura

Fixura.fi | Lainaa heti 1000 - 10.000 €

Fixuran kulutusluotto on täysin erilaista kulutusluotto kuin mitä muut tarjoavat. Kun haet lainaa Fixuran palvelusta, saat itse päättää oman lainasi koron ja maksuajan. Fixuran kulutusluotto on vertaislainaa ja sen myöntää pankkien sijaan aivan tavalliset ihmiset. Lainaa voi hakea netistä 1000 – 10.000 euroa ja maksuaika on 2 – 5 vuotta. Lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia, jos kuitenkin haluat, voit lisätä lainaasi myös yhteishakijan tai henkilötakaajan. Muista että Fixuran kulutusluotto rahoitetaan yksityisten ihmisten kautta, lisäämällä lainaan takaajan tai toisen hakijan, saat paljon paremman mahdollisuuden saada hyväksytyn lainapäätöksen. Vertaislainat ovat useassa tapauksessa osoittautuneet tavallisia pankkilainoja edullisemmiksi lainoiksi. Hae sinäkin edullisempi kulutusluotto omilla ehdoillasi Fixuralta.


Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus | Lainaa heti 500 - 50.000 €

Freedom Rahoituksen kautta haettu kulutusluotto kestää vaativankin tarkastelun ja vertailun. Freedom Rahoitukselta lainaa hakiessa saat yhdellä hakemuksella noin kymmenen pankin tai rahoitusyhtiön tarjoukset. Lyhyesti kerrottuna homma etenee seuraavasti: Sinä jätät maksuttoman hakemuksen Freedom Rahoitukselle. Freedom Rahoitus tarkistaa hakemuksesi ja välittää sen eteenpäin omille yhteistyökumppaneilleen. Saatuaan lainatarjoukset jättämääsi hakemukseen, toimittaa Freedom Rahoitus niistä parhaat sinun nähtäväksi. Tämän jälkeen on täysin sinusta kiinni, hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi tarjouksen. Palvelun ikäraja on 20 vuotta, lainaa voi hakea 500 – 50.000 euroa. Palvelun käyttö on täysin maksutonta riippumatta siitä, hyväksytkö vai hylkäätkö saamasi tarjouksen. Hae edullinen kulutusluotto helposti Freedom Rahoitukselta.


Halino

Halino.fi | Lainaa heti 100 - 3000 €

Halino on nopea ja edullinen kulutusluotto netissä. Halinon ikäraja on 22 vuotta ja heiltä voi hakea eritäin kilpailukykyistä kulutusluottoa summille 100 – 6000 euroa. Halinon myöntämä kulutusluotto on vakuudetonta lainaa summille 100 – 3000 euroa, tästä suurempiin kulutusluottoihin vaaditaan yhteisvastuullinen hakija. Voit siis hakea esimerkiksi yhdessä puolisosi kanssa jopa 6000 euron suuruisen kulutusluoton. Maksuaika lainalle on 1 – 5 vuotta, mutta lainan voi halutessaan maksaa takaisin myös nopeammin. Halino on myös erittäin joustava lainapalvelu, kun olet hakenut Halinon luoton, voit pitää vuodessa jopa kaksi lyhennysvapaata kuukautta. Lyhennysvapaan kuukauden voi pitää aina, kun lainaa on lyhentänyt sopimuksen mukaisesti neljän kuukauden ajan. Halinon lainahakemus on helppo ja maksuton täyttää ja lähettää. Pyydä maksuton lainatarjous vaikka heti, se ei sido sinua mihinkään, näin voisit tutustua lainatarjoukseen kaikessa rahassa kotonasi ja harkita lainan hakemista.


Risicum

Risicum.fi | Lainaa heti 100 - 2050 €

Risicum myöntää 500 – 1000 euron kulutusluottoa 12 kuukauden maksuajalla. Kulutusluotto on koroiltaan erittäin kilpailukykyinen kulutusluotto. Jos haet esimerkiksi 500 euron kulutusluoton, maksat sitä takaisin vain 51,38 €/kk. Risicumin lainapalvelun ikäraja on 20 vuotta ja kulutusluotto on haettavissa netistä, ilman vakuuksia tai takaajia. Risicum on myöntänyt erilaisia lainoja netissä jo vuodesta 2005, kyseessä onkin yksi Suomen vanhimmista ja tunnetuimmista lainapalveluista. Kulutusluoton lisäksi Risicum myöntää 2050 euron suuruista jatkuvaa luottoa. Tutustu Risicumin lainatuotteisiin tarkemmin klikkaamalla alla olevaa kuvaketta.


Nopsalaina

Nopsalaina.fi | Lainaa heti 2000 - 20.000 €

Nopsalaina myöntää nopeita kulutusluottoja summille 2000 – 20.000 euroa. Palvelun ikäraja on 22 vuotta ja kulutusluottojen maksuaika on 6 – 120 kuukautta. Jos haet kulutusluottoa yksin, voit hakea sitä 2000 – 10.000 euroa ja valita maksuajaksi 6 – 72 kuukautta. Jos voit hakea lainaa yhdessä esimerkiksi puolisosi kanssa, voitte hakea lainaa jopa 20.000 euroa 6 – 120 kuukauden maksuajalla. Nopsalaina on myöntänyt kulutusluottoja netissä jo usean vuoden ajan, ja on tänä aikana toimittanut tuhansia erilaisia lainaratkaisuja. Nopsalainan palvelu on myös erittäin nopea, saat vastauksen hakemukseesi noin 15 minuutin sisällä. Lainahakemus on aina 100 % maksuton, voit myös pyytää lainatarjouksen veloituksetta ja tutustua siihen kaikessa rauhassa kotonasi.


Omalaina.fi

Omalaina.fi | Lainaa heti 100 - 20.000 €

Omalaina.fi on lainanvälityspalvelu joka etsii ja kilpailuttaa lainan sinun puolestasi. Jos siis et itse jaksa tai ehdi kilpailuttamaan tarvitsemaasi lainaa, voit antaa sen Omalaina.fi palvelun hoidettavaksi. Palvelun ikäraja on 20 vuotta ja sen kautta voi hakea lainaa 100 – 50.000 euroa, maksuaika on valintasi mukaan 1 – 10 vuotta. Omalaina.fi on erinomainen palvelu juuri sinulle, joka haluat kilpailuttaa lainasi tarkasti ennen sen hakemista. Omalaina.fi palvelun käyttö on lainanhakijalle aina täysin maksutonta, voit siis huoletta pyytää maksuttoman lainatarjouksen ja harkita lainatarjouksen hyväksymistä kaikessa rauhassa. Jos et ole tyytyväinen saamaasi lainatarjoukseen, voit itse etsiä edullisemman. Omalaina.fi on yksi helpoimmista tavoista saada välitettyä yksi lainahakemus usealle eri pankille.


Rahalaitos

Rahalaitos.fi | Lainaa heti 500 - 40.000 €

Rahalaitos on lainanvälityspalvelu, joka on erikoistunut suurempien kulutusluottojen välittämiseen. Rahalaitos etsii asiakkailleen aina sopivimman lainatarjouksen ja välittää heidän lainatarjouspyynnön usealle eri pankille. Palvelun ikäraja on 20 vuotta ja lainaa voi hakea 500 – 50.000 euroa. Maksuaika lainoille on aina lainasummasta riippuen 1 – 15 vuotta. Rahalaitoksen palvelu on erittäin helppo ja yksinkertainen käyttää. Jos sinä haluat päästä vähän helpommalla lainan hakemisen suhteen, jätä oma hakemuksesi Rahalaitoksen ammattilaisten huoleksi. Käyttämällä Rahalaitoksen palvelua saat myös parhaan mahdollisuuden saada myönnetty lainapäätös. Parhaassa tapauksessa voit saada jopa useita lainatarjouksia joista voit valita mieleisesi.


Ferratum

Ferratum | Lainaa heti 100 - 2000 €

Ferratum myöntää nykyään kahta eri tyyppistä lainaa. Toinen näistä lainoista on uusille asiakkaille suunnattu koroton pikavippi, ja toinen on 2000 euron kulutusluotto. Ferratumilta saa aina edullisen kulutusluoton nopeasti tilille. Oletpa sitten pienen pikalainan tai suuremman kulutusluoton tarpeessa, voit hakea tarpeeseesi soveltuvaa lainaa Ferratumin lainapalvelusta. Ferratum kulutusluotto on hieman erilainen kuin moni muu kulutusluotto. Kun haet lainaa Ferratumilta, saat 2000 euron kulutusluoton käyttöösi. Sinun ei kuitenkaan tarvitse nostaa koko lainaa kerralla tilillesi, vaan voit tehdä nostoja omien tarpeittesi mukaan. Lainan kulut kertyvät vain nostetun luoton osalta. Jos et nosta lainaa tilillesi, et myöskään maksa siitä mitään kuluja.


Yleislaina

Yleislaina.fi | Lainaa heti 2000 - 5000 €

Yleislaina myöntää perinteistä kulutusluottoa summille 2000 – 10.000 euroa. Palvelun ikäraja on 20 vuotta ja kulutusluoton maksuaika on 6 – 60 kuukautta. Yleislainan kulutusluotto haetaan netistä löytyvällä ilmaisella lainahakemuksella. Kulutusluotto myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia. Yleislaina on vastuullinen lainapalvelu, he vaativat että jokaisella lainanhakijalla on oltava puhtaat luottotiedot sekä riittävän suuret ja säännölliset tulot. Yleislaina tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden hakea lainapäätös valmiiksi, vaikka vain kaiken varalle. Jos haet lainapäätöksen valmiiksi, voit nostaa sitä nopeasti jos eteesi tulee tilanne jossa tarvitset lainaa heti tilille.


 Aasa

Aasa.fi | Lainaa heti 2000 - 5000 €

Aasan lainatuote on kulutusluotto ja sitä voi hakea 2000 – 10.000 euroa. Aasan kulutusluotto on tarkoitettu vähintään 20 vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille. Aasan kulutusluotto on nopea apu suurempaankin rahan tarpeeseen. Maksuaika on 6 – 60 kuukautta ja kulutusluotto on haettavissa netistä ilman vakuuksia tai takaajia. Aasa on toiminut Suomessa jo useita vuosia, ja on tänä aikana palvellut tuhansia asiakkaita. Aasa kulutusluotto on tunnettu ja luotettava apu arkielämän rahoitushuolissa.


Lisää tietoa kulutusluotoista: